10 motive pentru a alege Școala Gimnazială “Nicolae Iorga” Ploiești

 

10motive iorga alb2 

 

  1. Elevii noștri sunt mereu în centrul atenției.
  2. Personalul didactic este calificat și are o vastă experiență.
  3. Legătura cu părinții  este foarte importantă pentru noi, astfel relația profesor - părinte – elev este una strânsă.
  4. Elevii sunt în deplină siguranță prin politica de securitate a școlii.
  5. Clasele sunt moderne , dotate cu table smart, videoproiectoare, laptopuri. Datorită dotărilor foarte bune, școala noastră a primit calificativul “excelent” de la ARACIP (Agenția Română de Asigurare a Calității în Învățământul Preuniversitar).
  6. Școala are laboratoare moderne ,utilate corespunzător. Printre acestea putem enumera laboratoarele de informatică, matematică, română, fizică, chimie, biologie, istorie, geografie și limbi străine.
  7. Școala are un spațiu exterior plăcut, unde elevii se pot recrea în pauzele dintre ore.
  8. Sportul este foarte important pentru dezvoltarea armonioasă a copilului, așa că terenul natural de fotbal, sala de sport modernă , terenul de baschet, terenul de handbal, terenul de tenis și viitorul bazin de înot vor contribui din plin la acest lucru.
  9. Zona în care se află şcoala este excelentă,  cursurile desfășurându-se într-o atmosferă liniștită, fără zgomotul traficului urban.
  10.  Deoarece Evaluarea Națională și Olimpiadele au un rol foarte important pentru noi, cadrele didactice fac ore de pregătire suplimentară, la școală.

 

 


Școala Gimnazială "Nicolae Iorga" Ploiești este în topul celor mai bune 10 școli din Prahova, conform observatorulph.ro !

https://www.observatorulph.ro/social/81420-topul-celor-mai-bune-scoli-din-prahova 

  


Tipărire  

offcanvas modules

menu

Școala Gimnazială