Feature Box

Image

Misiunea

Școala noastră este o școală deschisă tuturor și misiunea noastră este de a asigura dezvoltarea fiecărui elev la potențialul său maxim.
Scopul școlii noastre îl reprezintă, de asemenea, promovarea valorilor umane și culturale, punând accentul pe însușirea și respectarea valorilor unei societăți democratice.
Pentru că principala misiune a școlii noastre este să formeze oameni, elevii sunt pregătiți nu doar pentru învățământ liceeal, ci și pentru viață.
Prin activitatea noastră de zi cu zi, punem forță și suflet în atingerea idealurilor educaționale ale școlii românești:
   

  • Dezvoltarea liberă, integrală și aromnioasă a individualității umane
  • Formarea personalității autonome
  • Formarea celor opt competențe europene și a profilului de formare a absolventului de gimnaziu

SGNI

Școala Gimnazială Nicolae Iorga Ploiești

Adresa: Strada Minerva, Nr.4, Ploiești, Prahova,

cod poștal: 100222

Bine ați venit pe site-ul nostru!
Bine ați venit pe site-ul nostru!

Vă mulțumim pentru vizită și vă informăm că acest site web poate stoca sau prelua informații din browserul dvs., mai ales sub formă de cookie-uri. Aceste informații ar putea fi despre dvs., preferințele dvs. sau despre dispozitivul dvs. și sunt folosite pentru a face ca site-ul să funcționeze așa cum vă așteptați. Prin apăsarea butonului “ACCEPT”, sau prin completarea procesului de înregistrare, dvs. confirmați că ați citit, înțeles și sunteți de acord să vă supuneți acestor termeni și consimțiți colectarea, folosirea și stocarea așa cum se precizează în politica privind confidențialitatea și fișierele cookie de pe scoalanicolaeiorga.ro. Puteți alege să nu vizitați site-ul dacă considerați că vizita reprezintă un risc pentru dvs.