Noutati

ADMITEREA ÎN CLASA A V-A CU PROGRAM INTENSIV DE STUDIU AL LIMBII ENGLEZE – AN ŞCOLAR 2024-2025

                       În vederea realizării clasei a V a cu program intensiv de predare a limbii engleze pentru anul şcolar 2024-2025,  Şcoala Gimnazială „Nicolae Iorga” Ploieşti organizează admiterea prin  susţinerea testului de competență lingvisticăNumărul de locuri aprobat este 25.  

Înscrierile se fac în perioada 17 – 20  iunie 2024.

Calendarul admiterii 

Documente necesare:

  1. cerere înscriere
  2. cerere echivalare
  3. subiect model scris
  4. subiect model oral

Depunerea cererilor de înscriere se face la secretariatul școlii, zilnic, între orele 8 – 16. Cererile se pot transmite scanate și pe adresa de email a școlii: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. 

Concursul regional "FILE DE POVESTE"

 

         Concursul regional ,,FILE DIN POVESTE" este organizat de Școala Gimnazială ,Nicolae Iorga" din Ploiești în parteneriat cu Biblioteca Județeană ,Nicolae Iorga" Ploiești.
         Concursul se adresează elevilor cu vârsta cuprinsă între 7 - 18 ani, se desfășoară în perioada 1 martie - 30 august 2024 și urmărește valorizarea elevilor cu inteligență verbal-lingvistică și spațial- vizuală. Ediția  2024 are tema  ,,Călător prin țara mea". Mai multe detalii aici.

 

Informații înscriere clasa pregătitoare an școlar 2024-2025

Înscrierea elevilor în clasa pregătitoare pentru anul școlar 2024-2025 se va desfășura  în perioada 11 aprilie - 14 mai. 

Circumscripție și acte necesare

Metodologia de înscriere

Rezultatele concursului pentru ocuparea postului de paznic

 Rezultatele obținute în urma concursului pentru ocuparea postului de paznic le aflați accesând aici.

Concurs ocupare post vacant paznic

Scoala Gimnazială Nicolae Iorga organizează concurs pentru ocuparea postului vacant de paznic. Toate detalii necesare participării la concursul pentru ocuparea acestui post le găsiți aici. 

18 decembrie 2023 - Târg de Crăciun

ÎMPREUNĂ am construit o sală de clasă în aer liber, tot ÎMPREUNĂ vom putea să o amenajăm.
Vă așteptăm cu DRAG în 18 decembrie 2023, între orele 10 - 14, la Târgul de Crăciun!❤️

https://bit.ly/TargLaIorga ( link-ul pentru donaţii )

SubscribED

 
Proiectul este cofinanțat de Comisia Europeană prin programul Erasmus+.

A început în ianuarie 2022 și rezultatele sale ar trebui să fie complet disponibile în 2 ani. Acest proiect își propune să dezvolte conținut pentru profesorii din școala secundară care doresc să folosească rețelele sociale în practica lor de predare pentru a dezvolta abilitățile și competențele cheie ale elevilor.

ECO, not ECHO

Proiectul „ECO nu ECHO” pune conștientizarea și protecția mediului ca o inițiativă concretă în mâinile studenților.
Prin cooperarea școlilor, se va dezvolta conștientizarea elevilor cu privire la importanța mediului
protecţie. Activitățile planificate vor permite elevilor să schimbe în mod proactiv comportamentul de zi cu zi în școlile lor și în școlile lor
comunitățile. Lucrând împreună, școlile și participanții lor vor putea transfera ideile teoretice în practică și
a inspira.

 

Prevenirea traficului de persoane 2022-2023

Combaterea  traficului de persoane in colaborare cu Asociatia eLiberare in cadrul Programului educational de prevenire a traficului de persoane 2022-2023.

SGNI

Școala Gimnazială Nicolae Iorga Ploiești

Adresa: Strada Minerva, Nr.4, Ploiești, Prahova,

cod poștal: 100222

Bine ați venit pe site-ul nostru!
Bine ați venit pe site-ul nostru!

Vă mulțumim pentru vizită și vă informăm că acest site web poate stoca sau prelua informații din browserul dvs., mai ales sub formă de cookie-uri. Aceste informații ar putea fi despre dvs., preferințele dvs. sau despre dispozitivul dvs. și sunt folosite pentru a face ca site-ul să funcționeze așa cum vă așteptați. Prin apăsarea butonului “ACCEPT”, sau prin completarea procesului de înregistrare, dvs. confirmați că ați citit, înțeles și sunteți de acord să vă supuneți acestor termeni și consimțiți colectarea, folosirea și stocarea așa cum se precizează în politica privind confidențialitatea și fișierele cookie de pe scoalanicolaeiorga.ro. Puteți alege să nu vizitați site-ul dacă considerați că vizita reprezintă un risc pentru dvs.